Страна за СОСТАНОЦИ
на Анима МундиСостанок Д:10-01-2016 В:18:00 часот Т: Ф Н:Активисти Л:Office

          Тип на соба  Соба      АктивнаЗабелешкаЗакажан

Соба за состаноци со членовиСоба 1 [link]од: 16.10.2015 до: 31.10.2015Наменета исклучиво за
состаноци со членството

Соба за состаноци - тимовиСоба 2 [link]од: 16.10.2015 до: 31.10.2015За потребите на координаторите
на тимови

Соба за состаноци - тимовиСоба 3 [link]од: 16.10.2015 до: 31.10.2015За потребите на координаторите
на тимови

Соба за состаноци координаториСоба 4 [link]од: 16.10.2015 до: 31.10.2015 Наменета исклучиво
за координатори

Резервна соба за состаноци Соба 5 [link]од: 16.10.2015 до: 31.10.2015/

Упатство:Упатство

Проверете на оваа страна за новост и да не е откажан некој состанок најмалку 2-3часа пред почетокот. Известување за орджување на состанок ке добиете на email неколку дена пред одржувањето. Сите информации за состаноците (online, стандардни) ке бидат објавувани тука.


Овие соби за состаноци се наменети за online состаноците. Секој пристап се евидентира. Злоупотребите се казнливи.